Συγκλονίζει ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη: “Ο φίλος μου έλεγε μην κλείνεις τα μάτια σου, μείνε μαζί μου”

Συγκλονίζει ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη: “Ο φίλος μου έλεγε μην κλείνεις τα μάτια σου, μείνε μαζί μου”
glomex/star

Για την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι και τη βοήθεια των φίλων του τις κρίσιμες ώρες μίλησε ο 18χρονος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το ευχαριστώ στους γονείς και τους γιατρούς.

Μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, ο 18χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από συνομηλίκους του το βράδυ της Δευτέρας (17/4) στην περιοχή της Ακρόπολης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» είπε μιλώντας στο Star.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα όσα έζησε το επίμαχο βράδυ ενώ ήταν βόλτα στην Πλάκα με τους φίλους του, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

«Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη και μου ζήτησε το τσαντάκι μου. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμος, σήκωσα τα χέρια ψηλά, μετά προσπάθησα να ξεφύγω, όμως εκείνος με κρατούσε από το τσαντάκι. Του είπα “πάρε τα λεφτά” και τότε μέσα σε δευτερόλεπτα με μαχαίρωσε ελαφριά στον λαιμό ενώ την δεύτερη μαχαιριά μου την έδωσε με δύναμη στην κοιλιά» περιέγραψε ο 18χρονος.

Ο 18χρονος μίλησε στη συνέχεια για τους φίλους του που τον βοήθησαν τις κρίσιμες εκείνες ώρες. Όπως είπε, «ο ένας κυνήγησε τους δράστες και μάλιστα κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς, και ο άλλος με ψυχραιμία τον βοήθησε την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω αιμόφυρτος μετά την επίθεση».

«Ο φίλος μου έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου γιατί έβλεπε ότι είχα αίματα και έλεγε “άνοιξε τα μάτια σου, μην τα κλείνεις, μείνε μαζί μου”» συνέχισε.

Τέλος ο 18χρονος ευχαρίστησε τους γονείς του και τους γιατρούς του νοσοκομείου που έκαναν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα