Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά-Είχε 14 κιλά χασίς στο σπίτι του

Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά-Είχε 14 κιλά χασίς στο σπίτι του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 53χρονου άντρα που φέρεται να είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών.

Δεκατέσσερα κιλά χασίς έκρυβε σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο γι’ αυτό το σκοπό στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, 53χρονος ο οποίος συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο 53χρονος φέρεται ως μέλος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία θα διοχετεύονταν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του και στο χώρο που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 κιλά και 167 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε 11 δέματα, μικρή ποσότητα κοκαϊνης, 1.470 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και 37 νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση και συσκευασία των δεμάτων κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα