Σύλληψη εφοπλιστών στον Πειραιά μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς

Σύλληψη από την ΕΛΑΣ
Σύλληψη από την ΕΛΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν με αστυνομικούς όταν επιχείρησαν να συλλάβουν φίλη τους, που είχε παρατήσει τον σκύλο της στο αυτοκίνητο.

Στο αυτόφωρο κατέληξαν πατέρας και γιος εφοπλιστές γιατί μαζί με μία φίλη τους που είχε παρατήσει τον σκύλο της και διασκέδαζαν σε μπαρ της Τρούμπας στον Πειραιά, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς.

Όλα εκτυλίχθηκαν στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η 47χρονη γυναίκα που διασκέδαζε με τους δύο άντρες σε μπαρ της Τρούμπας στον Πειραιά, είχε παρατήσει τον σκύλο της κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο μόνο του.

Ένας περαστικός είδε το ζώο παρατημένο και ανήσυχο και καθώς αυτό είναι κακοποίηση ζώου κάλεσε την Αστυνομία. Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν από τις πινακίδες την ιδιοκτήτρια που διασκέδαζε σε μπαρ, την κάλεσαν, βγήκε έξω και εκεί της ζήτησαν εξηγήσεις για την πράξη της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα για να της υποβληθεί μήνυση.

Εκείνη την στιγμή βγήκαν από το μπαρ ο 62χρονος πατέρας εφοπλιστής με τον 31χρονο γιο του που συμμετείχε πέρυσι μάλιστα σε «trash reality» της τηλεόρασης και συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, βρίζοντάς τους και χτυπώντας τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν πατέρα και γιο για αντίσταση, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και την γυναίκα για αντίσταση και για τον νόμο περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Όλοι τους οδηγήθηκαν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα και το πρωί με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά με την διαδικασία του αυτοφώρου.

SHARE:

24Media Network