Σύμη: Άνδρας έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του

Διάσωση του 78χρονου ηλικιωμένου Θεόδωρου Πατσούρη που εντοπίστηκε ζωντανός, σε χαράδρα μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή κοντά στο Πανόπουλο Ηλείας την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία για να πάει στην Αθήνα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Την Δευτέρα, ένας βοσκός που περνούσε από το σημείο, διέκρινε το όχημα του Θεόδωρου Πατσούρη μέσα σε ένα ρέμα, πνιγμένο από τη βλάστηση. Αμέσως ο βοσκός ειδοποίησε τις Αρχές και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και τη βοήθεια του ΕΚΑΒ κατάφεραν μετά από 15λεπτη επιχείρηση να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Διάσωση του 78χρονου ηλικιωμένου Θεόδωρου Πατσούρη που εντοπίστηκε ζωντανός, σε χαράδρα μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή κοντά στο Πανόπουλο Ηλείας την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία για να πάει στην Αθήνα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Την Δευτέρα, ένας βοσκός που περνούσε από το σημείο, διέκρινε το όχημα του Θεόδωρου Πατσούρη μέσα σε ένα ρέμα, πνιγμένο από τη βλάστηση. Αμέσως ο βοσκός ειδοποίησε τις Αρχές και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και τη βοήθεια του ΕΚΑΒ κατάφεραν μετά από 15λεπτη επιχείρηση να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Σκοτώθηκε 72χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό, στην Σύμη

Τον θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι 72χρονος στη Σύμη, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις δύο χιλιόμετρα από την περιοχή Μαραθούντα, όπου βρίσκονταν το σπίτι του άτυχου 72χρονου.

Στις 3.30 μετά το μεσημέρι, σήμερα, ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεφε από τον Γυαλό, στο σπίτι του στη Μαραθούντα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο γκρεμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

SHARE:

24Media Network