Συμβολική κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Συμβολική κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Πρωινή κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας από σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Στο σημείο βρίσκονται περίπου 250 μέλη του, εκ των οποίων 30-50 έχουν εισέλθει εντός του κτιρίου

Σε συμβολική κατάληψη και συμβολικό αποκλεισμό του Υπουργείου Εργασίας έχουν προχωρήσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης μέλη του ΠΑΜΕ, ως αντίδραση στη «διάλυση της κοινωνικής ασφάλειας», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους «νέους, νέες, συνταξιούχους, εργαζομένους και ανέργους» να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, ενώ τονίζουν ότι «καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τώρα αποφάσεις αγώνα, να βγουν στο δρόμο».

Συμβολική κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 250 μέλη του ΠΑΜΕ, εκ των οποίων 30-50 έχουν εισέλθει εντός του κτιρίου. Πρόσθετα, στο Υπουργείο Εργασίας έχουν μεταβεί αυτή την ώρα και μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (Ο.Γ.Ε.) ενώ αναμένονται και μέλη της ένωσης υπαλλήλων Ιδιωτικών Κλινικών.

Την ίδια ώρα περίπου 150 φοιτητές, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΑ επί της οδού Μετσόβου στα Εξάρχεια. Σε όλες τις περιπτώσεις η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική και δεν έχει ζητηθεί πουθενά η επέμβασή της.

SHARE:

24Media Network