Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η 20χρονη Κόρα Ο Κόνορ εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου από τον Βαρδάρι Θεσσαλονίκης. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό της 20χρονης Κόρα Ο Κόνορ, η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου από την περιοχή του Βαρδαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 20χρονης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κόρα Ο Κόνορ έχει ύψος 1,57 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρη μπλούζα, μπλε ανοιχτό τζιν και μαύρα μποτάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017", σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση
SHARE:

24Media Network