Συναγερμός στην Κύπρο: Απήγαγαν δύο 11χρονους έξω από Δημοτικό

Συναγερμός στην Κύπρο: Απήγαγαν δύο 11χρονους έξω από Δημοτικό

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Σε συναγερμό τέθηκε από το πρωί η Αστυνομία στη Λάρνακα, καθώς άγνωστος άνδρας απήγαγε δύο αγόρια 11 χρόνων, τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, ο άνδρας συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος και ακολούθως τα έβαλε στο αυτοκίνητό του (χρώματος γκρίζου) και έφυγε.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο δράστης είναι ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας. Πληροφορίες του politis.com.cy αναφέρουν ακόμη ότι γύρω στις 10 η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο σχολείο Δροσιάς στη Λάρνακα. Οι αρχές εικάζουν ότι το τηλεφώνημα έγινε από τον ίδιο δράστη, προκειμένου να παραπλανήσει την Αστυνομία.

Με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και κάλεσε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στο 1460.

Εν τω μεταξύ, η συνάντηση της διυπουργικής επιτροπής με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί αναβλήθηκε, καθώς ο κ. Χαμπιαούρης μετέβη εκτάκτως στη Λάρνακα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα