Πάτρα: Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα – Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον αφοπλίσουν

Πάτρα: Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα – Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον αφοπλίσουν
Άνδρας απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς στην Πάτρα Eurokinissi

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην Πάτρα καθώς άγνωστος φέρεται να απειλεί με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (25/07) στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, καθώς άτομο φέρεται να απειλεί αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη.

Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο για να μιλήσει με τον άνδρα, ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να έχει μπροστά του και μπουκάλα υγραερίου. Οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα παραμένουν άκαρπες μετά από σχεδόν πέντε ώρες.

Άνδρας απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς στην Πάτρα Eurokinissi


Μάλιστα, επιχειρήθηκε να του αποσπαστεί το όπλο, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς έγινε έφοδος αλλά ο άνδρας κατάφερε να ρίξει κάτω τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν.

Στο σημείο έχουν φτάσει και συγγενικά πρόσωπα του άνδρα. Μάλιστα μία κοπέλα που φέρεται να είναι η κόρη του πήγε να του προσφέρει νερό, αφού ο άνδρας δεν ήπιε από αυτό που του έδωσαν οι αστυνομικοί, μη έχονταάς τους εμπιστοσύνη.

Οι συγγενείς του μάλιστα προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σημείο που βρίσκεται ο άνδρας, αλλά απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς. Οι συζητήσεις με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. και τον άνδρα συνεχίζονται, με τον πρώτο να τον καλεί να του δώσει το όπλο και τον άνδρα να μην έχει πειστεί ακόμη να παραδώσει την καραμπίνα.

Άνδρας απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς στην Πάτρα Eurokinissi

Στο σημείο έχει φτάσει προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο εκκενώνοντας τον χώρο από τους διερχόμενους, ενώ στήθηκε περίμερος γύρω από τον άνδρα, ο οποίος κρατά στο αριστερό του χέρι την καραμπίνα και αρνείται να την παραδώσει.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Με εντολή της αστυνομίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Ακτής Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και η αστυνομία απομακρύνει άπαντες από το σημείο. Η προσπάθεια της αστυνομίας είναι να μην έχουν οπτική επαφή ο κόσμος με το σημείο όπου βρίσκεται ο άνδρας με την καραμπίνα για αυτό τους κρατάει στην Veso Mare ή τους ζητάει να φύγουν από την πίσω μεριά.

Νωρίτερα, είχε δοθεί σήμα για κλοπή αυτοκινήτου στο ίδιο πάρκινγκ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα