Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στην Αθήνα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στην Αθήνα

Τα ίχνη του 29χρονου Νοντάρι Κουπραασβίλι χάθηκαν στην περιοχή της Αθήνας στις 17 Νοεμβρίου. Όποιος έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει με "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός σήμανε από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για την εξαφάνιση ενός 29χρονου από την περιοχή της Αθήνας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 17/11.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νοντάρι Κουπραασβίλι στις 25/11/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

ADVERTISING

Ο Νοντάρι Κουπραασβίλι έχει ύψος 1.80 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι, μπλε ζακέτα και καφέ αθλητικά παπούτσια.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στην Αθήνα

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση
SHARE:

24Media Network