Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ καταθέτουν αγωγή κατά του Πολάκη

Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ καταθέτουν αγωγή κατά του Πολάκη
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Ζητούν να τους καταβληθεί το ποσό των 10.000 ευρώ "για τη συστηματική προσβολή της προσωπικότητας τους και τις δημόσιες τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους".

Μερίδα συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ  ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που τους απέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει, ότι με τον τρόπο, που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός δεν θα είναι και η τελευταία.

Αύριο το πρωί, στις 10.30 πμ στο κτήριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και δεκάδες συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας, τους οποίους ο κύριος Υπουργός αποκάλεσε σωρηδόν “τσόλια”, υποβάλλουν αγωγή εις βάρος του, ζητώντας να τους επιδικαστεί στον μεν κύριο Γιαννάκο το ποσό των 100.000 ευρώ, στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ για την συστηματική προσβολή της προσωπικότητας τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα αλλά και τους εργαζόμενους, που εκπροσωπούν.

Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν με περισσή κακεντρέχεια, ότι «για τα λεφτά γίνονται όλα» θα θέλαμε προκαταβολικά να τους ενημερώσουμε, ότι τα χρήματα, που θα μας επιδικαστούν θα δοθούν με την μορφή δωρεάς στον πολύπαθο χώρο της υγείας, τον οποίο υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Εξάλλου μας οφείλει ήδη 25.000€ για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο προσπαθώντας να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντί μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version