Συνελήφθη 29χρονος ηθοποιός για υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Ταξί - Φωτογραφία αρχείου
Ταξί - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του και στη συνέχεια προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος κατηγορούμενος διάλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον οδηγό ταξί που ήθελε να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Ο 24χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός ταξί ανέφερε ότι είχε αποσπασματικές εικόνες για το τι συνέβη κατά τη διαδρομή, θυμάται ωστόσο ότι ο φερόμενος ως δράστης κάποια στιγμή λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν βγήκε και ο οδηγός από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε και ο ίδιος έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς που του έδωσαν πρώτες βοήθειες να διαπιστώνουν σημάδια βιασμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: