Συνελήφθη ένας Βούλγαρος ως ο εκτελεστής του Μακρή

Συνελήφθη ένας Βούλγαρος ως ο εκτελεστής του Μακρή

Το καρτέρι θανάτου στήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 έξω από το σπίτι του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στο Πανόραμα Βούλας- Ο εκτελεστής πλησίασε προς το αυτοκίνητό του θύματος και πυροβόλησε εναντίον του απανωτές φορές μέχρι που σωριάστηκε ο επιχειρηματίας αιμόφυρτος στο έδαφος.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος του Ελληνοαυστραλού Επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που έγινε στις 31 Οκτωβρίου 2018, έξω από το σπίτι του, επί της οδού Τροίας 16, στο Πανόραμα Βούλας.

Από άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εντοπίστηκε και συνελήφθη, το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στη Γλυφάδα ένας 31χρονος Βούλγαρος κακοποιός ως ο εκτελεστής του θύματος, ο οποίος μετά την πράξη του κατάφερε να διαφύγει.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται από τις αρχές και ο 35χρονος αδελφός του.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, μόλις ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, έξω από το σπίτι του επί της οδού Τροίας 16, με σκοπό να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του, τον πλησίασε ο εκτελεστής από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη

Το θύμα βαριά πληγωμένο άνοιξε την πόρτα του οδηγού και προσπάθησε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να δεχτεί και την τελευταία βολή στον θώρακα και να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Λεπτομέρειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα κίνητρα αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας αναμένονται να γίνουν γνωστά με την ολοκλήρωση του σχηματισμού της δικογραφίας και από τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Αττικής που θα πραγματοποιηθούν αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα