Συνελήφθη η 24χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της

Συνελήφθη η 24χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της

Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα στον Πύργο η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους της

Μία 24χρονη μητέρα συνελήφθη στον Πύργο της Ηλείας, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται ως υπαίτια για το θάνατο του νεογνού της.

Μάλιστα, σε βάρος της 24χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για έκθεση νεογνού σε κίνδυνο, με συνέπεια το θάνατό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης για περιστατικό που αφορούσε τον αιφνίδιο θάνατο νεογνού, ηλικίας δύο ημερών, σε θάλαμο της μαιευτικής κλινικής.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι η 24χρονη μητέρα του βρέφους αποχώρησε από το νοσοκομείο για διάστημα λίγων ωρών, χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό, αφήνοντας το νεογνό αβοήθητο, με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί νεκρό από μαία της κλινικής.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Όσον αφορά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του βρέφους, από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εισρόφηση γάλακτος, μετά τη λήψη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στο νοσοκομείο Πύργου. Πέθανε βρέφος 3 ημερών

SHARE: