Σύρος: Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό σορού παιδιού

Σύρος: Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό σορού παιδιού
Έρευνες για τον εντοπισμό σορού στο λιμάνι της Σύρου Cyclades24

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες του λιμενικού στη Σύρο, για τον εντοπισμό της σορού πιθανόν μικρού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης μετά από μαρτυρία.

Συνεχίζονται σήμερα, Μ. Παρασκευή (14/04) οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Ερμούπολης, μετά τη μαρτυρία για τον εντοπισμό σορού ενός παιδιού στην περιοχή.

Η μαρτυρία έγινε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (13/04), όταν το λιμενικό δέχθηκε σήμα από το ρυμουλκό ”Παναγία Β”, ότι εντόπισαν να επιπλέει στο λιμάνι της Ερμούπολης σορός ατόμου, πιθανότατα μικρού παιδιού στην είσοδο του λιμένα.

Ωστόσο, ενώ έδωσαν σήμα ότι είδαν μια σορό να επιπλέει, στη συνέχεια, όπως αναφέρει το cyclades24. χάθηκε από την ορατότητα τους και παρά την άμεση και μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε από το Λιμενικό Σώμα, τη συνδρομή ρυμουλκού, ιδιωτικών σκαφών και δυτών, το αποτέλεσμα της έρευνας δεν επέφερε κάποιο αποτέλεσμα, καθώς μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Μάλιστα, μετά τη δήλωση του συμβάντος υπήρξε περιορισμός στην κίνηση των πλοίων της ακτοπλοΐας, ωστόσο, στη συνέχεια και μετά τις άκαρπες έρευνες, οι προσεγγίσεις και αναχωρήσεις των πλοίων πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα