Σύσκεψη υπό τον Νίκο Τόσκα στο δημαρχείο Π. Φαλήρου για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής

Σύσκεψη υπό τον Νίκο Τόσκα στο δημαρχείο Π. Φαλήρου για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής

Εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των δράσεων, όπως αυτές είχαν τεθεί σε προηγούμενη συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ δόθηκαν οδηγίες για την επίλυση ζητημάτων προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο αστυνόμευσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Aντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου με τον δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη για θέματα αστυνόμευσης της πόλης.

Στη σύσκεψη, που αποτελεί συνέχεια των συναντήσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με δημάρχους της Αττικής, μετείχαν οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι των δημοτικών συνδυασμών, μαζικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων κατοίκων.

ADVERTISING

Δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους φορέων, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των δράσεων, όπως αυτές είχαν τεθεί σε προηγούμενη συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ δόθηκαν οδηγίες για την επίλυση ζητημάτων προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο αστυνόμευσης και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

SHARE:

24Media Network