Τα τελευταία μηνύματα της 19χρονης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Τα τελευταία μηνύματα της 19χρονης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Αποκαλύπτεται η τελευταία επικοινωνία της 19χρονης με φίλη της πριν συλληφθεί - η κοπέλα έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας το μήνα

Με μια βαλίτσα στο χέρι ήταν διαρκώς η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνης.

"Θα πάω Αθήνα σε τέσσερις ημέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με αεροπλάνο", έγραφε στο Facebook απευθυνόμενη σε φίλη της στη Μυτιλήνη.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η 19χρονη ξαναμίλησε με τη φίλη της, ευρισκόμενη στο Ντουμπάι.

"Μου έχουν δώσει ένα μεγάλο φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρα που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι", εξηγούσε. "Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά την Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι τρεις ημέρες και μετά Αθήνα", έγραφε σε άλλο μήνυμα. Η φίλη της τη ρωτούσε τι πάει να κάνει εκεί, με την κοπέλα να απαντά, "να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα".

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα δείτε τα τελευταία μηνύματα που έστειλε από το κινητό της λίγο πριν της περάσουν χειροπέδες, καθώς και τι δηλώνει μία φίλη της για τη ζωή που είχε διαλέξει και τα συχνά ταξίδια της.

Από τη δική του μεριά, ο δικηγόρος της νεαρής, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε πως η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά, ενώ πρόσθεσε ότι η κατάσταση της 19χρονης είναι πολύ άσχημη. Ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, είναι και το γεγονός ότι η 19χρονη έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας το μήνα μια φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 19χρονη δηλώνει αθώα, ενώ ανέφερε ότι το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά της παραδόθηκε από κάποιο πρόσωπο, ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η ίδια υποστήριξε στην συνομιλία τους ότι παγιδεύτηκε.

SHARE:

24Media Network