Ταφύλλης: Ελεγχόμενη η κατάσταση, σε ετοιμότητα ο μηχανισμός για την κακοκαιρία

Ο Γιάννης Ταφύλλης νέος επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας
Ο Γιάννης Ταφύλλης νέος επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας EUROKINISSI

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γ. Ταφύλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τον κρατικό μηχανισμό ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

«Ελεγχόμενη η κατάσταση προς το παρόν, σε ετοιμότητα ο μηχανισμός» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει την χώρα αλλά και των φαινομένων του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιάννης Ταφύλλης είπε πως παρότι αποκλείστηκαν ορισμένα χωριά, δεν υπήρξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρά μόνο μεμονωμένα περιστατικά με κλήσεις στην πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς και μεταφορά φαρμάκων σε αρρώστους.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη τραγωδία με τους τρεις νεκρούς στην Κερατέα, λέγοντας πως στην χώρα τείνει να γίνει εκατόμβη το πέρασμα μέσα από ρέματα. Συνέστησε στους πολίτες να μην περνάνε από εκεί, τονίζοντας ότι τα περισσότερα έχουν και ειδική σήμανση για να είναι ενήμεροι οι οδηγοί. 

SHARE: