Τέμπη: Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” στην 20χρονη Φραντζέσκα Μπέζα

Τέμπη: Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” στην 20χρονη Φραντζέσκα Μπέζα
Τελευταίο αντίο στην Φραντζέσκα Μπέζα GRTIMES.GR

Ράγισαν καρδιές στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου έγινε η κηδεία της Φραντζέσκας Μπέζα.

Το τελευταίο “αντίο” στη Φραντζέσκα Μπέζα που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη είπαν σήμερα (10/3) συγγενείς και φίλοι της νεαρής σοπράνο.

Η 20χρονη επέβαινε στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της, ενώ για την αναγνώριση της σορού της χρειάστηκε να δώσει δείγμα DNA η οικογένειά της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η αγάπη για τη μουσική

Η μουσική ήταν η μεγάλη αγάπη της και είχε κάνει σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.

Μάλιστα, με τη φωνή της είχε δώσει ζωή και χρώμα σε δημιουργίες μουσικές του πατέρα της με πολλά βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later» όπου υπέγραφε μουσική και στίχους.

“Πάνε τα παιδιά μας να διασκεδάσουν και μας τα φέρνουν σε νεκροφόρες”

Ο παππούς της Φραντζέσκας Μπέζα μίλησε χτες (9/3) συντετριμμένος για την αγαπημένη του εγγονή που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

“Χρυσό παιδί, τι να σας πω ήταν ενθουσιασμένη. Δεν μεγάλωσε με κακία και όλα αυτά, και όλοι οι παππούδες ήταν μία χαρά. Και η μαμά και ο μπαμπάς και τα παιδιά. Δεν έχουμε παράπονο, ούτε το παιδί μας. Ό,τι χρειαζόταν πάντα του τα παρείχαμε” είπε συγκλονισμένος. “Πάνε τα παιδιά μας να διασκεδάσουν και μας τα φέρνουν σε νεκροφόρες”.

“Τραγουδούσε με τον μπαμπά της, ο μπαμπάς της έπαιζε πιάνο, κι τραγουδούσε αυτή. Και το τραγούδι αυτό το είπε για τα 3 χρόνια. Μόλις άνοιξα, δεν είδα κάτι, είδα τα γράμματα τα λευκά και λέω τραγουδάει στους αγγέλους. Και λέω αυτό το όνομα είναι πολύ δικό μας, και μετά βλέπω τις φωτογραφίες της. και φωνάζω: γιαγιά σήκω να δεις την εγγονή σου στην τηλεόραση που τραγουδάει. Σας ευχαριστούμε πολύ, την είδαμε τουλάχιστον για τελευταία φορά” πρόσθεσε (MEGA) ο πάππους της φοιτήτριας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα