Θεόδωρος Νιτσιάκος: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα
Eurokinissi / Alpha

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του Θεόδωρου Νιτσιάκου στον γκρεμό που κατέληξε, μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο επιχειρηματία.

Στο “φως” της δημοσιότητας ήρθε την Κυριακή ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, λίγες ώρες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του, στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Το βίντεο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το τζιπ βρίσκεται σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι. Όπως φαίνεται στο μαγνητοσκοπημένο υλικό η οροφή του αυτοκινήτου έχει καταστραφεί από την πτώση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος επιχειρηματίας, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον 76χρονο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Το μεσημέρι της Κυριακής στο στο χωριό του επιχειρηματία, την Αετομηλίτσα του Γράμμου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του. Το τελευταίο αντίο είπαν σε κλίμα συγκίνησης η σύζυγος, τα παιδιά του οι συγγενείς, οι φίλοι, εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα