Θεσσαλονίκη: 47χρονος παρασύρθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία

Συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα β Πειραιάς συγκρούστηκε μετωπικά με τρένο του ΟΣΕ που ήταν ακινητοποιημένο σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του Ρούφ. την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. Η κενή αμαξοστοιχία είχε προορισμό τον Σταθμό Λαρίσης, όπου θα επιβιβάζονταν οι ταξιδιώτες για την Καλαμπάκα. Και οι δυο συρμοί κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ, στο συρμό του Προαστιακού επέβαιναν 20 άνθρωποι.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα β Πειραιάς συγκρούστηκε μετωπικά με τρένο του ΟΣΕ που ήταν ακινητοποιημένο σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του Ρούφ. την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. Η κενή αμαξοστοιχία είχε προορισμό τον Σταθμό Λαρίσης, όπου θα επιβιβάζονταν οι ταξιδιώτες για την Καλαμπάκα. Και οι δυο συρμοί κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ, στο συρμό του Προαστιακού επέβαιναν 20 άνθρωποι. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άνδρας που παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Κορδελιό

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος, που παρασύρθηκε από διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή Διαλογής, στο Κορδελιό.

Το περιστατικό συνέβη στις 5.20 τα ξημερώματα κι αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ελληνικής καταγωγής άνδρα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η υπόθεση ερευνάται.

SHARE:

24Media Network