Θεσσαλονίκη: Μαρτυρία-Σοκ για τον θάνατο 22χρονης

Θεσσαλονίκη: Μαρτυρία-Σοκ για τον θάνατο 22χρονης
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο “φως” για την θανατηφόρα πτώση 22χρονης από μεγάλο ύψος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Γυναίκα η οποία βρήκε την 22χρονη μετά την πτώση της μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα λόγια που της είπε η άτυχη κοπέλα.

Όπως τόνισε αρχικά αυτό που άκουγε την κοπέλα να φωνάζει στις 23:15 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν «παιδιά, παιδιά» και γι’ αυτό, όπως εξήγησε, δεν πήγε να την βοηθήσει.

«Δεν φώναζε βοήθεια. Αν φώναζε σε βοήθεια θα είχα πάει» δήλωσε η γυναίκα που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όμως, όταν στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί, η γυναίκα πήγε μαζί τους στο σημείο που είχε πέσει η άτυχη κοπέλα η οποία ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Την ρώτησα “μόνη σου ήσουν εδώ;” και μου απάντησε δύο φορές “μόνη, μόνη”». «Μου έλεγε πονάει η κοιλιά μου» πρόσθεσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα άκρα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα