Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης στο Πανόραμα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης στο Πανόραμα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Panorama Press

Έγκλημα βλέπει η οικογένεια της άτυχης 22χρονης που έχασε τη ζωή της την παραμονή πρωτοχρονιάς όταν έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων.

Μήνυση παντός υπευθύνου προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση κατέθεσε η οικογένεια της 22χρονης, η οποία αποδίδει σε έγκλημα την πτώση της από ύψος οκτώ μέτρων την παραμονή πρωτοχρονιάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε ταράτσα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, από όπου έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Περίοικοι την είχαν ακούσει να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που την μετέφερε με κατάγματα σε νοσοκομείο της πόλης. Ύστερα από 10ήμερη νοσηλεία η 22χρονη, αλβανικής καταγωγής, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Μπαμπανάρας, μιλώντας στο Voria, επεσήμανε πως η οικογένεια της άτυχης κοπέλας βλέπει εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της 22χρονης. Περιγράφοντας τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης, ο δικηγόρος της οικογένειας εξηγεί ότι η κοπέλα έδειχνε ευδιάθετη ενώ μάλιστα συνομιλούσε με την κολλητή της μέσω Instagram για τα ρούχα που θα φορούσαν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τελευταίο μήνυμα ήταν στις 21:09 ενώ λίγα λεπτά αργότερα τηλεφώνησε στον πατέρα της που βρισκόταν στη δουλειά, ωστόσο όταν την κάλεσε αργότερα, η κοπέλα δεν απάντησε σε καμία κλήση. Η μητέρα της 22χρονης διαπίστωσε πως λείπει από το σπίτι περίπου εκείνη την ώρα ωστόσο δεν ανησύχησε καθώς υπέθεσε πως πήγε σε συγγενικό σπίτι όπου επρόκειτο να αλλάξουν χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπανάρα, η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ ιατροδικαστής εξετάζει το σημείο της πτώσης παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Όπως τονίζει, το κινητό της άτυχης κοπέλας έχει ήδη εξεταστεί από την αστυνομία, χωρίς να εντοπιστούν φωτογραφίες λίγο πριν το μοιραίο συμβάν, που να δικαιολογούν την παρουσία της στο μπαλκόνι «γεγονός που γεννά ερωτηματικά». Παράλληλα, το τηλέφωνο και το πανωφόρι της βρέθηκαν στο μπαλκόνι του καταστήματος, ενώ η ίδια έπεσε στο έδαφος και μάλιστα από μεγάλο ύψος.

“Αυτό που επίσης εξετάσαμε είναι πως ένας αυτόχειρας δίνει ώθηση όταν πηδάει από το σημείο της πτώσης, ωστόσο το σώμα της βρέθηκε εφαπτόμενο στον τοίχο”, εξηγεί ο κ. Μπαμπανάρας, σημειώνοντας πως σύμφωνα με τις περιγραφές της οικογένειας, η άτυχη κοπέλα δεν είχε λόγο να πέσει μόνη της στο κενό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα