Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση στην περίφραξη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση στην περίφραξη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Η σορός που πιθανόν ανήκει σε ηλικιωμένο άντρα, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών. Δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη τυχόν εγκληματικής ενέργειας.

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν εργάτες που πραγματοποιούσαν νωρίτερα το μεσημέρι, χωματουργικές εργασίες στην περίφραξη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια των εργασιών στην επιφάνεια και όχι θαμμένο, εντοπίστηκε ένα πτώμα σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση που ενδεχομένως ανήκει σε ηλικιωμένο άντρα. Μάλιστα, οι Αρχές επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για ακέφαλη σορό όπως έχει αναφερθεί σε διάφορους ιστότοπους, απλά λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης έχει υποστεί μερική αποκόλληση το κρανίο από το σώμα.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές στο σημείο είναι πως δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη τυχόν εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και η ταυτότητα του θύματος, τα ρούχα του οποίου ταιριάζουν με την περίπτωση ενός ηλικιωμένου που είχε εξαφανιστεί τον χειμώνα, θα διαπιστωθεί ενδεχομένως μέσω της εξέτασης DNA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα