Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος που αυτοτραυματίστηκε με όπλο – Το κατείχε παράνομα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος που αυτοτραυματίστηκε με όπλο – Το κατείχε παράνομα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Ένας άνδρας 53 ετών αυτοτραυματίστηκε στο χέρι, προσπαθώντας να "γεμίσει" όπλο που κατείχε παράνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος. Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Από τύχη δεν πήραν τα γεγονότα την χειρότερη εξέλιξη που θα μπορούσαν να πάρουν, από την βιαστική απόφαση ενός 53χρονου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, να αρπάξει πιστόλι που κατείχε παράνομα και να πάρει πρωτοβουλίες, νομίζοντας ότι άκουσε διαρρήκτες έξω από την πόρτα του σπιτιού του, επί της οδού Καραβαγγέλη, να την περιεργάζονται.

Προφανώς από άτσαλο χειρισμό του, πυροβόλησε και αυτοτραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι. Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η 63χρονη σύντροφός του που επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο όσα ισχυρίστηκε ο σύντροφός της, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε οπτικά η παρουσία διαρρηκτών στην γύρω περιοχή.

Ο 53χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ στην οικία του βρέθηκαν δύο πιστόλια που κατείχε παράνομα και μία σιδερογροθιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα