Βοιωτία: Χαροπαλεύει 8χρονο κορίτσι – Δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Βοιωτία: Χαροπαλεύει 8χρονο κορίτσι – Δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ Eurokinissi

Το παιδί έπαιζε με φίλους του στην αυλή του σπιτιού του όταν ξαφνικά έπεσε κάτω. Οι αρχές πιθανολογούν ότι η σφαίρα έφυγε από όπλο γείτονα που γιόρταζε το Πάσχα.

Ακόμα ένα απίστευτο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε από το άκρως επικίνδυνο έθιμο των άσκοπων πυροβολισμών (μπαλοθιές) που συνεχίζουν ανεγκέφαλοι και ασυνείδητοι σε διάφορες περιοχές της χώρας με διάφορες αφορμές εορτασμών και κάθε φορά με δυστυχή αποτελέσματα, όχι βεβαίως για τους ίδιους, όπως θα ήταν δίκαιο, αλλά για αθώους ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

Μία ολόκληρη οικογένεια Κυριακή του Πάσχα καλείται να βιώσει το δικό της Γολγοθά και να ελπίζει σε ένα θαύμα από την πράξη ενός άγνωστου δράστη που πυροβόλησε από άγνωστο σημείο στις Θεσπιές Βοιωτίας, με αποτέλεσμα η σφαίρα κατά την καθοδική της πορεία να καρφωθεί στον κρόταφο ενός 8χρονου κοριτσιού, την στιγμή που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με άλλα παιδάκια και μπροστά στα μάτια των γονέων του.

Στο παιδάκι προκλήθηκε τυφλό τραύμα και όχι διαμπερές και η σφαίρα έχει καρφωθεί στο κρανίο του. Αμέσως το άτυχο κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές πανικού.

Οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Θηβών και από εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και εξίσου εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου αμέσως εισήχθηκε στη ΜΕΘ.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ακούστηκε πυροβολισμός πράγμα που σημαίνει ότι η μπαλοθιά ήταν από μεγάλη απόσταση, γίνονται εκτεταμένες έρευνες των αντρών της Ασφάλειας στην γύρω περιοχή των Θεσπιών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα