Θήβα: Συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τραυματίστηκαν δύο παιδιά

Θήβα: Συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Συμπλοκή με πυροβολισμούς που οδήγησε στον τραυματισμό δύο παιδιών έλαβε χώρα σε περιοχή της Θήβας.

Δύο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν ύστερα από ένοπλη συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά στην Πλατεία του Συνοικισμού της Θήβας.

Η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ δύο αντρών από τις δύο αντίπαλες οικογένειες και σύντομα άρχισαν να πυροβολούν ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παιδάκια από τις εμπλεκόμενες οικογένειες, ένα αγοράκι 5 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών.

Το αγοράκι τραυματίστηκε πολύ ελαφρά καθώς υπέστη μόνο εκδορές στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε, ενώ το κοριτσάκι τραυματίστηκε από σκάγια στον θώρακα, μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από την Θήβα και άλλες Υπηρεσίες της Βοιωτίας για ενισχύσεις και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, αλλά και για να περιοριστούν και να μην πάρουν έκταση τα μεταξύ τους επεισόδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα