Θήβα: Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο ιδιοκτήτη εταιρείας Security – Έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Θήβα: Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο ιδιοκτήτη εταιρείας Security – Έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι
Eurokinissi

Ο 38χρονοςβρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο της Θίσβης στο Καναβάρι. Αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ένας 38χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας Security, στη Θήβα.

Αρχικά κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για πιθανό τροχαίο ατύχημα στο Καναβάρι, στον επαρχιακό δρόμο της Θίσβης. Στο σημείο εντοπίστηκε το όχημα του νεαρού άντρας που είχε εκτραπεί και είχε καταλήξει σε ένα χωράφι με εμφανή ίχνη πρόσκρουσης και έτσι θεωρήθηκε αρχικά πως επρόκειτο για τροχαίο.

Όταν όμως άνοιξαν το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα περίστροφο μέσα στο αυτοκίνητο από το οποίο έλειπε μία βολίδα και κατά την εξέτασή του θύματος στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρός, διαπιστώθηκε πως είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο 38χρονος που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού που έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις και την διερεύνηση την έχει αναλάβει η τοπική Ασφάλεια μέχρι να γίνει και η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ έχει ζητηθεί και βαλλιστική εξέταση του όπλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα