Θρίλερ χωρίς τέλος στην Ικαρία: Οι κηλίδες αίματος και η ενεργοποίηση του κινητού της Natalie Christopher

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Ικαρία: Οι κηλίδες αίματος και η ενεργοποίηση του κινητού της Natalie Christopher
Natalie Christopher

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία. Οι αποκαλύψεις των αρχών περιπλέκουν συνεχώς την υπόθεση. Όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενεργοποιήθηκε εκ νέου το κινητό της τηλέφωνο.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την Ικαρία ενώ έκανε διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της, τη Δευτέρα. Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια, την ώρα που αρχές και εθελοντές “χτενίζουν” το νησί σε κάθε γωνιά προκειμένου να εντοπίσουν τη νεαρή γυναίκα.

Νέες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι το κινητό της τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε, προκαλώντας έκπληξη στους αστυνομικούς, καθώς ήταν απενεργοποιημένο από το απόγευμα της Δευτέρας. Τονίζεται δε ότι απεστάλησαν και δύο μηνύματα τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άγνωστο είναι αν το κινητό άνοιξε η ίδια ή κάποιος άλλος.

Εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ δεν διέψευσε το παραπάνω ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά την ώρα που βρίσκεται σ’ εξέλιξη γιγαντιαία έρευνα στο νησί, με τη συνδρομή επίγειων, εναέριων αλλά και θαλάσσιων δυνάμεων.


Νωρίτερα το Sigmalive είχε μεταδώσει ότι το κινητό της 35χρονης έδωσε στίγματα από νέα περιοχή. Αρχικά, όπως αναφέρεται, έδωσε στίγματα από το ίδιο σημείο στους Φούρνους και σε ένα πολύ διαφορετικό σημείο το οποίο οι αρχές δεν θέλησαν να αποκαλύψουν καθώς εκεί διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες.

Πάντως δεν αποκλείεται το κινητό τηλέφωνο να επανενεργοποιήθηκε σήμερα και να ήταν σε περιοχή που δεν έπιανε σήμα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά στις έρευνες είναι ανοιχτά.

Οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί σε διαδρομές πέριξ του δωματίου που η 35χρονη είναι νοικιάσει για τη διαμονή της με τον Κύπριο φίλο της, ενώ όπως μεταδίδει και το ΚΥΠΕ, σε αυτές συμμετέχει από το απόγευμα της Τρίτης και δεύτερο ελικόπτερο. Αστυνομικές αρχές τονίζουν ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε νωρίτερα και η αποκάλυψη ότι εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι της γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μιλώντας στο SigmaLive επιβεβαίωσε το γεγονός. Σύμφωνα πάντως με το σύντροφο της 35χρονης, πρόκειται για αίμα από την μύτη της, καθώς το βράδυ πριν από την εξαφάνισή της έπαθε ρινορραγία και μάλιστα πήγε και στο μπάνιο προκειμένου να καθαρίσει από το αίμα την μύτη της με χαρτομάντιλα.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο Κύπριος σύντροφος της κοπέλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Την υπόθεση περιπλέκει ακόμη περισσότερο αναφορά καμαριέρας του ξενοδοχείου, ότι άκουσε φωνές το προηγούμενο βράδυ:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα