Θρίλερ στη Λάρισα: Ανθρώπινο κρανίο και οστά εντοπίστηκαν σε αποθήκη

Θρίλερ στη Λάρισα: Ανθρώπινο κρανίο και οστά εντοπίστηκαν σε αποθήκη
Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Συναγερμός σήμανε στη Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής, όταν 42χρονος εντόπισε σε αποθήκη μονοκατοικίας ένα ανθρώπινο κρανίο και πλήθος ανθρώπινων οστών. Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική εξέταση - διερεύνηση των ευρημάτων.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (23/4) ένας 42χρονος που είχε μισθώσει μία παλιά αποθήκη σε προαύλιο χώρο κατοικίας, στην περιοχή του Ευαγγελισμού Τεμπών Λάρισας.

Κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού της παλιάς αποθήκης υποχώρησε ένα πλίθινος τοίχος στην πίσω πλευρά της αποθήκης και εκεί αποκαλύφθηκαν τα απομεινάρια ενός ανθρώπινου σκελετού με το κρανίο.

Μάλιστα, στα οστά βρέθηκε και μία λάμα που είχε τοποθετηθεί χειρουργικά και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο θα προσπαθήσουν από τους κωδικούς αριθμούς που έχει «χτυπημένους» η λάμα να ταυτοποιήσουν τα οστά από τα ιατρικά αρχεία χειρουργικών επεμβάσεων, όπου αυτοί οι κωδικοί υπάρχουν σε κάθε μόσχευμα που τοποθετείται.

Η αποθήκη ήταν κλειστή και αχρησιμοποίητη για τουλάχιστον 3-4 χρόνια και πιο πριν την είχε νοικιάσει ένας άλλος μισθωτής ο οποίος διατηρούσε στον χώρο άχυρα και ζωντανά, όμως ο τοίχος αυτός όπως ενημέρωσε τους αστυνομικούς προϋπήρχε.

Την ίδια άγνοια εκδήλωσε και η ιδιοκτήτρια και γίνεται μία εκτίμηση μήπως πρόκειται για μεταφορά οστών από εκταφή σε βάθος χρόνου και από παλιότερους ιδιοκτήτες.

Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας δεν βρέθηκαν, ωστόσο ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας και διετάχθη ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν οι Αρχές την παλαιότητα, το φύλλο και τα αίτια θανάτου αν αυτό είναι δυνατό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα