Τη Δευτέρα η επιλογή του νέου προϊστάμενου της Εισαγγελίας Διαφθοράς

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ  ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ.(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ.(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αρμόδιος να επιλέξει είναι το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου

Αλλαγή στην Εισαγγελία Διαφθοράς έρχεται την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς τότε αποφασίστηκε να συνέλθει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, προκειμένου να επιλέξει τον νέο προϊστάμενο.

Το ΑΔΣ θα συνέλθει υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου και με εισηγητή τον Αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα, με στόχο να βρει τον αντικαταστάτη της Ελένης Ράικου.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική λειτουργός παραιτήθηκε λίγο πριν λήξει η θητεία της, στις 11 Μαΐου, προχωρώντας σε σειρά καταγγελιών οι οποίες μένουν να διερευνηθούν από τα αρμόδια δικαστικά όργανα, όπως άλλωστε γίνεται εδώ και μερικές ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραίτηση - βόμβα στη Δικαιοσύνη. Αποχωρεί η Ράικου

Στο πλευρό της Ράικου η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Έρευνα για τις καταγγελίες Ράικου διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

SHARE:

24Media Network