Τι τρέχει με τα γκράφιτι του STMTS στο κέντρο;

Τι τρέχει με τα γκράφιτι του STMTS στο κέντρο;

Αν κινείσαι στο κέντρο της Αθήνας τα έχεις δει. Είναι τα γκράφιτι του STMTS.

Γκράφιτι-έργα τέχνης με πρωταγωνιστές παιδιά. Είναι χρόνια εκεί. Παιδιά αυθάδικα που σε κοιτάνε στα μάτια. Παιδιά που κρατάνε τη ζωή στα χέρια τους. Τα παιδιά του STMTS είναι παιδιά του κέντρου. Και έχουν πολλά κοινά με τα αληθινά παιδιά του κέντρου: ζούνε μέσα στη βοή της πόλης και είναι εύκολο, μέσα στη βιασύνη σου να τα προσπεράσεις.

Γι’ αυτό τα παιδιά του STMTS τώρα απέκτησαν φωνή. Για να υπερασπιστούν όλα τα παιδιά του κέντρου που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα για να στηρίξουν το σκοπό του Κέντρου Ενδυνάμωσης Παιδιού και Εφήβου των Γιατρών του Κόσμου «Πειραιώς 33», που προσφέρει ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική φροντίδα σε παιδιά που ζουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν ανάγκη. Ένα κέντρο με σκοπό κανένα παιδί να μη χάσει την παιδική του ηλικία.

Αν, λοιπόν, κάποιο από τα παιδιά του STMTS βρεθεί στο δρόμο σου τώρα, θα δεις ότι στα υπάρχοντα γκράφιτι που υπήρχαν τόσα χρόνια, έχει προστεθεί ένα μήνυμα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη με την ίδια τεχνοτροπία.

Το μήνυμα είναι απλό: Τα παιδιά του κέντρου σε χρειάζονται.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ γι’ αυτό; Να καλέσεις στο 19830 και να βοηθήσεις το Κέντρο Ενδυνάμωσης Παιδιού και Εφήβου να συνεχίσει το έργο του ώστε κανένα παιδί να μη μείνει στο περιθώριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Ενδυνάμωσης Παιδιού και Εφήβου των Γιατρών του Κόσμου, μπες στο mdmgreece.gr/support_daycenter/

Χρέωση κλήσης στο 19830: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας, από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα