Τηλεδιοίκηση: Αλλα έλεγε μέλος του ΟΣΕ, άλλα ο ίδιος ο ΟΣΕ 6 ημέρες αργότερα

Τηλεδιοίκηση: Αλλα έλεγε μέλος του ΟΣΕ, άλλα ο ίδιος ο ΟΣΕ 6 ημέρες αργότερα
ΟΣΕ Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα λέει ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο ΟΣΕ έχει...αλλάξει άποψη για το αν υπάρχει τηλεδιοίκηση στον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Tα ήξεις αφήξεις του ΟΣΕ ως προς το θέμα της τηλεδιοίκησης στους ελληνικούς σιδηροδρόμους επιχείρησε να αναδείξει με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε σε δήλωση μέλους του ΟΣΕ το πρωί μετά την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και στην επίσημη ανακοίνωση τοιυ οργανισμού στις 6 Μαρτίου σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Πριν αρχίσει η αναίσχυντη φάμπρικα με τα ψέματα”.

Το μέλος του ΟΣΕ είναι ο Μάκης Κατσιγάννης (διορισμένος από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας) ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την 1η Μαρτίου στο ΣΚΑΙ Πάτρας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι “το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όχι ότι δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει”.

Ο δημοσιογράφος τον ρωτά εν συνεχεία:«Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, δεν υπάρχει έλεγχος ηλεκτρονικός, δεν υπάρχει εικόνα τι κινείται στις γραμμές, έτσι δεν είναι;”. Η απάντηση: “Ετσι είναι”.

Ο ΟΣΕ από την πλευρά του είχε επισημάνει στις 6 Μαρτίου: “Στην περιοχή της Ζάχαρης κατεστράφησαν τα καλώδια και η τηλεδιοίκηση Λάρισας βγήκε ολοκληρωτικά εκτός λειτουργίας και καταργήθηκε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα