Το BBC διαψεύδει τις... διαψεύσεις του Παναγιώταρου

Το BBC διαψεύδει τις... διαψεύσεις του Παναγιώταρου

Πως διαψεύδει ο δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού ότι παράφρασε τα λεγόμενά του Ηλία Παναγιώταρου. Δείτε τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής (Vid)

Μετά την υπαναχώρηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου σχετικά με τις δηλώσεις του περί εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα τις οποίες έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο βρετανικό BBC, το "Βήμα" επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του βρετανικού καναλιού κ. Πολ Μέισον.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δημοσιογράφος:

"Οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του είναι εντελώς αβάσιμες. Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν".

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Μέισον ρώτησε πολύ ξεκάθαρα τον κ. Παναγιώταρο αν ήθελε όντως να μιλήσει για εμφύλιο πόλεμο, δεδομένου ότι οι μνήμες από τον εμφύλιο είναι ακόμα σχετικά νωπές στην Ελλάδα.

Όμως ο κ. Παναγιώταρος δεν έδειξε να ενστερνίζεται την ευαισθησία του Βρετανού δημοσιογράφου και συνέχισε κάνοντας τις επίμαχες δηλώσεις.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν τον κ. Παναγιώταρο ο κ. Μέισον εξήγησε ότι "στείλαμε αίτημα προς τη Χρυσή Αυγή για μία συνέντευξη και από τα κεντρικά του κόμματος μας παρέπεμψαν στον κ. Παναγιώταρο".   


Greece to the brink of civil war από CDemo83

Ο κ. Μέισον τόνισε ότι στο BBC προσανατολίζονται στο να ανεβάσουν στην ιστοσελίδα ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ προκειμένου να δουν όλοι ότι οι κατηγορίες για "παράφραση" των λεγομένων του, που εξαπέλυσε χθες ο κ. Παναγιώταρος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Όπως άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει εμφανέστατα λόγο για "εμφύλιο". Εδώ πάντως, μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες Παναγιώταρου για παραποίηση των λεγόμενων του και για πόλεμο εναντίον του ακροδεξιού κόμματος.

SHARE:

24Media Network