Το παιχνίδι της μοίρας για τον 19χρονο: "Πρώτα η βολή, μετά η άδεια απολύσεως"

Τρεις νεκροί, δυο επαγγελματίες οπλίτες, που είχαν το βαθμό του λοχία κι ενός στρατιώτη, σε προγραμματισμένη άσκηση του στρατού στο πεδίο βολής της κοινότητας Γλαφυρών, ανάμεσα στην περιοχή του Στεφανοβικείου και τον Βόλο. 
(EUROKINISSI)
Τρεις νεκροί, δυο επαγγελματίες οπλίτες, που είχαν το βαθμό του λοχία κι ενός στρατιώτη, σε προγραμματισμένη άσκηση του στρατού στο πεδίο βολής της κοινότητας Γλαφυρών, ανάμεσα στην περιοχή του Στεφανοβικείου και τον Βόλο. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιοι είναι οι τρεις οπλίτες, που έπεσαν νεκροί από την έκρηξη κατά τη διάρκεια βολών στη Μαγνησία (vid+pics)

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η είδηση του θανάτου τριών οπλιτών, δύο επαγγελματιών και ενός θητείας, από έκρηξη σωλήνας όλμου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων βολών βαρέων όπλων πεζικού, στο πεδίο βολής Γλαφυρών στη Μαγνησία, το μεσημέρι της Τρίτης (07/10).

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που γνωστοποιήθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, νεκροί από την φονική έκρηξη έπεσαν:

Ο 34χρονος λοχίας (ΕΠΟΠ) Αναστάσιος Μετζάλας, κάτοικος Βόλου με καταγωγή από την Αθήνα, παντρεμένος και πατέρας ενός μωρού 9 μηνών.

Το παιχνίδι της μοίρας για τον 19χρονο:

Ο 33χρονος λοχίας (ΕΠΟΠ) Γιώργος Ορφανίδης, κάτοικος Βόλου με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 4,5 και 2,5 χρονών

Ο 19χρονος οπλίτης Φώτης Ανδρικόπουλος, με καταγωγή από την Αχαΐα, ο οποίος επρόκειτο να απολυθεί στις 20 Οκτωβρίου. Αρνήθηκε να πάρει την άδεια απολύσεως, ζητώντας να λάβει μέρος πρώτα στις βολές.

Το παιχνίδι της μοίρας για τον 19χρονο:

Διαβάστε όλα τα σενάρια για το τι οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα

Στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου, νοσηλεύεται ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Βακάλης, 30 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε από θραύσμα στην κοιλιακή χώρα. Ο τραυματίας αξιωματικός είναι γεννημένος στην Κύπρο, με καταγωγή από τη Φλώρινα, παντρεμένος και κάτοικος Βόλου.

Το παιχνίδι της μοίρας για τον 19χρονο:

(Βίντεο και φωτό: magnesianews.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις υφυπουργού Εθ. Άμυνας και Αρχηγού ΓΕΣ

SHARE:

24Media Network