Το βίντεο που ‘καίει’ τους χρυσαυγίτες. ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ

Το βίντεο που ‘καίει’ τους χρυσαυγίτες. ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ

Δείτε το βίντεο και ακούστε τους προκλητικούς διαλόγους και την ρατσιστική επίθεση του Λαγού και ομάδας Χρυσαυγιτών. Με εντολή του Αττικάρχη θα διενεργηθεί  ΕΔΕ

Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε ο Γενικός Διευθυντής της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για τη διερεύνηση των καταγγελιών που έγιναν από αυτόπτες μάρτυρες σχετικά με τη στάση που κράτησαν οι αστυνομικοί όταν ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, έβρισαν και απείλησαν δασκάλους και γονείς σε σχολείο του Περάματος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αλλά και όπως φαίνεται και σε βίντεο που προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ, Χρυσαυγίτης ακούγεται να λέει στον γνωστό του προφανώς αστυνομικό “Κώστα, ρε γαμώτο τι έπαθες σήμερα”

Στην ΕΔΕ θα εξεταστεί ο ρόλος των αστυνομικών, γιατί δεν έδρασαν ενώ ήταν στο Δημοτικό Σχολείο του Περάματος και γιατί τήρησαν ουδέτερη στάση.

Σημειώνεται ότι προανάκριση διέταξε από την πλευρά της η Εισαγγελία Πειραιά προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ώστε να εξακριβωθεί αν διαπράχθησαν τυχόν ποινικά αδικήματα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα