Σοβαρά επεισόδια στο Hot Spot της Σάμου

ΣΑΜΟΣ--ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΑΜΟΣ--ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Δεύτερη νύχτα τα νησιά του Β. Αιγαίου στο πόδι. Μετά την Λέσβο και το Hot Spot στην Σάμο παραδίνεται στις φλόγες από παράτυπους μετανάστες

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα σε νησί του Β. Αιγαίου. Χθες ήταν κέντρο φιλοξενίας μεταναστών της Μόριας στην Λέσβο και σήμερα στο Βαθύ της Σάμου.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και χθες, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 150 παράτυποι μετανάστες από το Αφγανιστάν συνεπλάκησαν με Πακιστανούς και σύντομα τα επεισόδια πήραν έκταση σύρραξης στο νησί.

Οι παράτυποι μετανάστες άρχισαν ένα σφοδρό πετροπόλεμο μεταξύ τους και παρέδωσαν στις φλόγες οικίσκους, κουβέρτες και διάφορα είδη που τους προσφέρονται στις εγκαταστάσεις. Στο σημείο έσπευσε δύναμη των ΜΑΤ που είχε μεταβεί στο νησί από την Αθήνα και ισχυρές δυνάμει της Πυροσβεστικής που υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τουλάχιστον τις φωτιές, λίγο μετά τις 11 το βράδυ και ενώ ο πόλεμος μεταξύ των αλλοδαπών μαινόταν.

Από τις σκληρές συμπλοκές τραυματίστηκαν σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό και σύμφωνα με την Αστυνομία, επτά αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί επενέβησαν και προσήγαν 25 άτομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό, Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network