Τουλάχιστον 6-8 ώρες νεκρό το 4χρονο κοριτσάκι στα Μέγαρα

Τουλάχιστον 6-8 ώρες νεκρό το 4χρονο κοριτσάκι στα Μέγαρα

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Ακόμα και “λευκό γάμο” με Σενεγαλέζο, έναντι χρημάτων ή ελεύθερης πρόσβασης για κάποιο διάστημα σε ναρκωτικά είχε πραγματοποιήσει η βιολογική μάνα της 4χρονης

Στο συμπέρασμα πως το αβάπτιστο 4χρονο κοριτσάκι ήταν 6-8 ώρες νεκρό πριν εντοπιστεί μαζί με την αιμόφυρτη θεία του στο πάτωμα από τον σύζυγο της, κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η 45χρονη θεία του νωρίς το πρωί και μόλις έφυγε για την εργασία του ο σύζυγός της, στραγγάλισε το παιδάκι και στη συνέχεια προκάλεσε με μαχαίρια τους αυτοτραυματισμούς της... Από τα δοκιμαστικά τραύματα στα πόδια μέχρι τα βαθιά τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό της, στον καρπό και τον λαιμό της, τα οποία και παραλίγο να της κοστίσουν την ζωή της.

Η θεία του παιδιού που το μεγάλωνε από όταν ήταν νεογέννητο κιόλας, ήθελε να το υιοθετήσει, να το βαπτίσει και να το στείλει τον επόμενο χρόνο στο νηπιαγωγείο, όμως όπως η τοξικομανής βιολογική του μάνα δεν εμφανιζόταν ποτέ ούτε καν για να το δει, έτσι και ο βιολογικός του πατέρας ποτέ δεν εμφανίστηκε και ποτέ δεν το αναγνώρισε.

Ειδικά το τελευταίο σκέλος, προκαλούσε ζητήματα στην τακτοποίηση των εγγράφων του παιδιού για να προχωρήσει η υιοθεσία και η θεία του παιδιού είχε αρχίσει να πιστεύει πως η βιολογική μάνα θα της το έπαιρνε πίσω το παιδί, κάτι που ούτε καν μπορούσε να διανοηθεί και με κανέναν τρόπο δεν ήθελε να επιτρέψει, το παιδί να γυρίσει πίσω σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, που οι γονείς θα το εξέθεταν σε κίνδυνο και ενδεχομένως θα εκμεταλλεύονταν για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Έτσι η 45χρονη θεία που αγκάλιαζε το παιδί αυτό με αγάπη όπως και τα δικά της, αλλά είχε παρουσιάσει στο παρελθόν αυτοκτονικές τάσεις, δεν άντεξε, έσπασε και ο νους της θόλωσε, οδηγώντας σε ότι πιο ακατανόητο και φρικτό... Η ομολογία της ήταν λακωνική, άμεση και το άφησε το ίδιο άφωνους τους αστυνομικούς όσο με η τραγική εικόνα που αντίκρισαν μέσα στο σπίτι της οδού Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η τοξικομανείς γονείς της 4χρονης λειτουργούσαν με παρόμοιο τρόπο που πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε αυτή τη θέση και σε τελικό στάδιο συνηθίζουν να λειτουργούν. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τώρα ούτε η μάνα έχει επικοινωνήσει ούτε ο πατέρας του παιδιού για να μάθουν τι έχει συμβεί με το ίδιο τους το παιδί... και ακόμα αναζητούνται από τις Αρχές.

Η βιολογική μάνα, όπως πολλοί τοξικομανείς πράττουν, γυρνούσε στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας και πρόσφερε και έκανε τα πάντα για μία ακόμα δόση... Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχει ακόμα πραγματοποιήσει και “λευκό γάμο” με έναν Σενεγαλέζο, για να νομιμοποιηθεί η παραμονή εκείνου στη χώρα, έναντι χρημάτων ή ελεύθερης πρόσβασης για κάποιο διάστημα σε ναρκωτικά.

Αυτή είναι μία πρακτική που τα κυκλώματα νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών που δρουν στις περιοχές του κέντρου, ακολουθούν συχνά, αφού οι πλατείες Βάθη, Ομονοίας κλπ. Έχουν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που περιφέρονται και έναντι μίας δόσης ηρωϊνης προσφέρουν τα πάντα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία 4χρονης στα Μέγαρα: 'Εγώ το έκανα!'

Μέγαρα: Θεία στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

SHARE:

24Media Network