Τραγικός επίλογος για την αγνοούμενη Ηλιάννα- Έπεσε με το αυτοκίνητό της από γκρεμό

Τραγικός επίλογος για την αγνοούμενη Ηλιάννα- Έπεσε με το αυτοκίνητό της από γκρεμό

Μάρτυρας ειδοποίησε την Αστυνομία το απόγευμα πως είδε ένα αυτοκίνητο στην παραλία της Γλυφάδας Λακωνίας-Έπεσε από γκρεμό ύψους 17 μέτρων

Τραγικός είναι ο επίλογος για την 26χρονη αγνοούμενη Ηλιάννα Σταμαδιάνου που εξαφανίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου από το χωριό της, τον Ασωπό Λακωνίας απ’ όπου έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris.

Ένας ψαράς ειδοποίησε σήμερα τις Αρχές, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, πως είδε τα συντρίμμια ενός αυτοκινήτου στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα της Λακωνίας, μεταξύ των περιοχών του Ασωπού και της Ελαίας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε έναν όγκο από φύκια στην παραλία με ελάχιστο μέρος του μέσα στο νερό και με την 26χρονη, νεκρή στη θέση του οδηγού.

Είχε πέσει από γκρεμό ύψους 17 μέτρων. Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ενώ η Αστυνομία ερευνά τόσο την πιθανότητα του ατυχήματος όσο και της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, εκτιμάται ως πιο πιθανή η αυτοκτονία εξαιτίας της κακής συναισθηματικής κατάστασης της άτυχης κοπέλας και επειδή από το σημείο της επαρχιακής οδού Ασωπού-Ελαίας Λακωνίας, που έπεσε στο κενό, μεσολαβεί ένα πλάτωμα μήκους 16 μέτρων, γεμάτο θάμνους, που λογικά σε ατύχημα θα είχαν ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου προς τον γκρεμό.

Για να μπορέσει κάποιος να περάσει από αυτά τα φυσικά εμπόδια θα έπρεπε να πατήσει γκάζι… Για την Ηλιάνα είχε εκδοθεί και Silver Alert κατόπιν εντολής των Αρχών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα