Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Χωρισμένος ο 40χρονος – Φιλοξενούσε τα παιδιά του το Σαββατοκύριακο

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Χωρισμένος ο 40χρονος – Φιλοξενούσε τα παιδιά του το Σαββατοκύριακο
ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Eurokinissi

Την περίπτωση της παιδοκτονίας και ταυτόχρονης αυτοχειρίας εξετάζει η Ασφάλεια στην τραγωδία της Νέας Σμύρνης - Εντοπίστηκε σημείωμα στο διαμέρισμα

Σε διάσταση με την σύζυγό του ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Σμύρνη βρισκόταν ο 40χρονος που όπως όλα δείχνουν έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Κοραή. Φιλοξενούσε τα παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών που βρήκαν επίσης τραγικό  θάνατο για το Σαββατοκύριακο. Στο διαμέρισμα βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εκφράζει την απογοήτευσή του για την ζωή. 

Στο σπίτι οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα σημείωμα και κάλεσαν την Αστυνομία καθώς άρχισε να φεύγει από την εικόνα η περίπτωση του ατυχήματος και έτσι την έρευνα για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα δεν αναφέρονται με σαφήνεια οι προθέσεις του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις έξι το πρωί και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, κατάφεραν να την σβήσουν σύντομα αφού ήταν μικρής έκτασης και περιορισμένη σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, ενώ τόσο τα άτυχα παιδάκια όσο και ο 40χρονος πατέρας τους βρέθηκαν και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από το χολ του διαμερίσματος.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν τα αδερφάκια στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και τον πατέρα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματά, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, πιθανόν από αναθυμιάσεις, αφού δεν είχαν υποστεί εγκαύματα, αλλά περισσότερο φως σε αυτό αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα