Τραγωδία στην Καλαμάτα: Mε υπογραφή Νίκα η χρηματοδότηση με 12.000 ευρώ των σαϊτομάχων

Κατέληξε ο 53χρονος εικονολήπτης που κάλυπτε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, όταν σαϊτα τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.
Κατέληξε ο 53χρονος εικονολήπτης που κάλυπτε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, όταν σαϊτα τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. EUROKINISSI

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια τον Μάρτιο του 2019, ο δήμαρχος Καλαμάτας χρηματοδοτεί τις Σαϊτομαχίες.

Και πριν καλά - καλά στεγνώσει το μελάνι από την απίστευτη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη, ότι "ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων, οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί" αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος είχε αποφασίσει και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Σαϊτομάχων  με 12.000 ευρώ, ώστε να προμηθευτεί και να φέρει εις πέρας τα έξοδα της εκδήλωση.

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο στις 15 Μαρτίου υπέγραψε να εγκριθεί το ποσό των 12.000 και να πιστωθεί ως "επιχορήγηση του Συλλόγου Σαϊτομάχων Καλαμάτας για διοργάνωση σαϊτοπόλεμου".

Πρόκειται για ποσό που αποδεσμεύτηκε από τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2019.

ADVERTISING
Page: /
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καλαμάτα: Προσωρινά ελεύθεροι οι επτά συλληφθέντες για τον θάνατο του εικονολήπτη

Νεκρός οπερατέρ από σαΐτα: Συγκλονίζει η σύζυγός του - "Σταματήστε την πολιτική εκμετάλλευση"

Παππάς για Καλαμάτα: Να καταργηθεί το έθιμο

Καλαμάτα: Ξεσπά ο γιος του εικονολήπτη - Την Τρίτη η δίκη των επτά συλληφθέντων

SHARE:

24Media Network