Τραγωδία στην Καβάλα: 11 νεκροί σε τροχαίο

Τραγωδία στην Καβάλα: 11 νεκροί σε τροχαίο

Η σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα. Το ένα εκ των δύο μετέφερε 11 μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί.

11 άνθρωποι κάηκαν σήμερα το πρωί, στην κυριολεξία ζωντανοί, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στην παραλιακή Εγνατία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα. Πιθανόν το ΙΧ να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

Ο οδηγός της νταλίκας πρόλαβε και βγήκε ενώ οι 11 μετανάστες που ήταν στο ΙΧ κάηκαν στην κυριολεξία ζωντανοί.

Το ΙΧ με τους πρόσφυγες είχε κατεύθυνση την Θες/νίκη ενώ η νταλίκα μετέφερε δέματα στην Καβάλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός μετέφερε τους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο. Έτσι, είναι πιθανό να ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πριν συγκρουστεί.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο ΙΧ, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα