Τραγωδία στην Κρήτη: Συντετριμμένη η 15χρονη αδερφή της Μαίρης- Έμαθε την αλήθεια

Τραγωδία στην Κρήτη:  Συντετριμμένη η 15χρονη αδερφή της Μαίρης- Έμαθε την αλήθεια
CRETAPOST

Είχε κριθεί αναγκαίο η ανήλικη κοπέλα να μην πληροφορηθεί την τραγική κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο είχε εμπλακεί και η ίδια, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.

Με μια ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων στο πλευρό της, η 15χρονη Χριστίνα, η επιζήσασα του τραγικού πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου στην εθνικη οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, έμαθε το μέγεθος της τραγωδίας που «χτύπησε» την οικογένειά της.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κριθεί αναγκαίο η ανήλικη κοπέλα, μαθήτρια λυκείου, να μην πληροφορηθεί την τραγική κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο είχε εμπλακεί και η ίδια προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.

ADVERTISING

Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όσο και κατά τη νοσηλεία της που συνεχίζεται, ψυχολόγοι, προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος και οι γιαγιάδες της που βρίσκονται στο πλευρό της μαζί με τον θείο της έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου η Χριστίνα να μάθει την απώλεια της μητέρας και της αδελφής της, τη στιγμή που θα έπρεπε και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η στιγμή αυτή έφτασε σήμερα, καθώς η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της πρέπει να αναχωρήσει απόψε για τη Ρόδο προκειμένου να αποχαιρετήσει την κόρη της Δέσποινα και την εγγονή της Μαίρη.

Η μικρή Χριστίνα στηρίζεται από τους εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους του νοσοκομείου προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια και την περίοδο πένθους που θα ακολουθήσει. Κοντά της θα παραμείνει η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της και ο θείος της.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της Νίκος, πολυτραυματίας από το φοβερό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους παραμένει στη ΜΕΘ σε σταθερά σοβαρή κατάσταση.

(Με πληροφορίες από CretaPost)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε αναμονή του πορίσματος για την τραγωδία στην Κρήτη

Πολύνεκρο στην Κρήτη: Παραμένει στην εντατική ο πατέρας της Μαίρης

'Ραγίσαν' και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο του 21χρονου Χρήστου

SHARE:

24Media Network