Τραγωδία στο Βόλο: 25χρονος οδηγός νεκρός μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Τραγωδία στο Βόλο: 25χρονος οδηγός νεκρός μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένας 25χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στις Μικροθήβες Βόλου μετά από σύγκρουση του οχήματός του με αγριογούρουνο. Σε εξέλιξη η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ένα τροχαίο δυστύχημα μεταξύ ενός 25χρονου και ενός αγριογούρουνου σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευή (25/11) στο ύψος των Μικροθηβών στο Βόλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο νεαρός οδηγός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonotanews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός στην επαρχιακή οδό Βόλου- Φαρσάλων, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο, το οποίο βρισκόταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα στο ρεύμα κυκλοφορίας του. Όπως αναφέρεται το ζώο είχε χτυπηθεί προηγουμένως από άλλο όχημα, το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Φάρσαλα.

Μετά την πρόσκρουση, το όχημα του 25χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιατροδικαστική εξέταση όπως και η έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα