Τραίνο με 285 επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια

Τραίνο με 285 επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια

Αμαξοστοιχία της Τραινοσέ προσέκρουσε σε βράχια στην Φθιώτιδα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο άξονας αμαξοστοιχίας της Τραινοσέ που μετέφερε 285 επιβάτες και πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε όταν η μηχανή προσέκρουσε σε βράχια.

Όπως ανέφερε και η πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας

Με ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπογράμμιζε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, προκειμένου να αντικατασταθεί η μηχανή, ενώ με νεότερη ανακοίνωση της στις 22.30 ανέφερε ότι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη αντικατάστασης της γραμμής.

Τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και το δρομολόγιο αναχώρησε μετά τις 23.30 το βράδυ.

Αγριογούρουνα και Ζορμπάς

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος αξίζει όμως να αναφερθεί ότι οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες της χώρας έχουν δοκιμαστεί τις τελευταίες ημέρες από την κακοκαιρία και όχι μόνο. Συγκεκριμένα πέρα από την σύγκρουση με αγριογούρουνα που είχαμε το πρωί του Σαββάτου στο ύψους του Βελεστίνου, στην προαστιακή γραμμή Λάρισας – Βόλου προβλήματα είχαμε κυρίως στην γραμμή του προαστιακού στο Κιάτο λόγω κακοκαιρίας.

Μέχρι νεωτέρας η γραμμή προαστικού μεταξύ Κορίνθου και Κιάτου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας καθώς συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση του δικτύου στο τμήμα αυτό. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετακινεί τους επιβάτες στο τμήμα Κιάτο – Κόρινθος και αντίστροφα με λεωφορεία.

Κεντρική φωτογραφία: tvstar.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα