Τρεις τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Ζυρίχη-Αθήνα της Aegean

Τρεις τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Ζυρίχη-Αθήνα της Aegean

Έντονες αναταράξεις για λίγα δευτερόλεπτα είχαν ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο επιβατών και μίας αεροσυνοδού σε πτήση της Aegean

Ελαφρά τραυματισμένοι σε πόδι και χέρι λόγω έντονων αναταράξεων, αποβιβάστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (07/03) από την πτήση Α3 829 της Aegean, τρία άτομα.

Το αεροπλάνο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζυρίχη-Αθήνα με 74 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, ενώ πετούσε πάνω από το Σπλιτ της Κροατίας και κατά τη διάρκεια του σέρβις του φαγητού, υπέπεσε σε ισχυρές αναταράξεις σε καθαρό ουρανό και χωρίς προειδοποίηση για περίπου 5-7 δευτερόλεπτα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφριά δύο επιβάτες και μία αεροσυνοδός. Ο κυβερνήτης έκανε αναφορά του συμβάντος, διαβεβαίωσε ότι δεν επιβαλλόταν άμεση προσγείωση και έτσι η πτήση συνεχίστηκε προς την Αθήνα χωρίς άλλα προβλήματα.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για πληρέστερο έλεγχο.

SHARE:

24Media Network