Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και δύο τραυματίες στη Λ. Αθηνών-Σουνίου

Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και δύο τραυματίες στη Λ. Αθηνών-Σουνίου
Μία νεκρή και δυο τραυματίες στη Λ. Αθηνών-Σουνίου (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Δύο οχήματα που κινούνταν αντίρροπα στην Αθηνώνη- Σουνίου, συγκρούστηκαν όταν το ένα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μαζί τους και τρίτο όχημα στο οποίο επέβαινε μια άτυχη γυναίκα, που έχασε τη ζωή της.

Τροχαίο δυστύχημα με τραγικό απολογισμό μία νεκρή και δύο τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι στο 34ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Λομβάρδα, Κορωπίου.

Αρχικά συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν αντίρροπα, όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια συγκρούστηκε διαδοχικά μαζί τους το τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Στο σημείο χρειάστηκε να γίνε επιχείρηση απεγκλωβισμού από άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρή την 39χρονη οδηγό του τρίτου οχήματος και δύο ελαφρά τραυματίες, τον 40χρονο συνοδηγό του τρίτου οχήματος και τον 22χρονο οδηγό του πρώτου.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα διενεργείται έρευνα και προανάκριση από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα