Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη στάση, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΚΑΤ. Σε εξέλιξη έρευνα της Τροχαία για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί επί της οδού Παπανδρέου 119 στην Μεταμόρφωση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 40χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο οποίο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του και κυριολεκτικά καρφώθηκε στην στάση του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 50χρονο άντρα και να τραυματίσει έναν 80χρονο που ανέμεναν το λεωφορείο.

Στο σημείο ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου Αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπως επίσης ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε και ο 50χρονος που έχασε την ζωή του. Ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου.

Στο σημείο η Τροχαία διενεργεί έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθεί τι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία, αν είχε αναπτυχθεί υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, κάτι που θεωρείται πιθανό, ενώ δόθηκε εντολή να ληφθούν δείγματα αίματος και ούρων από τον οδηγό στο Νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα