Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας
Τροχαίο δυστύχημα στην Μεταμόρφωση Eurokinissi

Ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο "καρφώθηκε" πάνω σε στάση. Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ έχουν μεταφερθεί δύο τραυματίες. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί επί της οδού Παπανδρέου 119 στην Μεταμόρφωση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 44χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο οποίο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του και κυριολεκτικά καρφώθηκε στην στάση του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 73χρονο άντρα και να τραυματίσει έναν 78χρονο που ανέμεναν το λεωφορείο.

Στο σημείο ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπως επίσης ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε και ο 73χρονος που έχασε την ζωή του.

Ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου.

Στο σημείο η Τροχαία διενεργεί έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθεί τι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία, αν είχε αναπτυχθεί υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, κάτι που θεωρείται πιθανό, ενώ εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου οχήματος το οποίο αν ενεπλάκη, διέφυγε από το σημείο.

Μαρτυρίες περαστικών σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανέφεραν ότι πιθανόν χτύπησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό βεβαίως εξετάζεται από την Τροχαία Νέας Ιωνίας που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο Eurokinissi

 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν έχει προκύψει εμπλοκή άλλου οχήματος ή τέτοια μαρτυρία στην Τροχαία, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα κατάθεση από τον ίδιο τον οδηγό που ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, ούτε ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε ελαφρά φέρεται να έκανε λόγο για άλλο όχημα. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς βεβαίως και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για παν ενδεχόμενο θα ζητηθεί ωστόσο πραγματογνωμοσύνη, αφού το αυτοκίνητο του 44χρονου φέρει χτυπήματα στην αριστερή πλευρά και θα εξεταστεί αν ήταν παλιότερα ή συνέβησαν όντως από προηγηθείσα σύγκρουση.

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο Eurokinissi

 

Πρόσθετα, δόθηκε εντολή να ληφθούν δείγματα αίματος και ούρων από τον οδηγό στο Νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα