Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Εξετάζεται μαρτυρία για εμπλοκή άλλου οχήματος

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Εξετάζεται μαρτυρία για εμπλοκή άλλου οχήματος

Ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο "καρφώθηκε" πάνω σε στάση. Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ έχουν μεταφερθεί δύο τραυματίες. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί επί της οδού Παπανδρέου 119 στην Μεταμόρφωση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 40χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο οποίο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του και “καρφώθηκε” στην στάση του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 50χρονο άντρα και να τραυματίσει έναν 80χρονο που ανέμεναν το λεωφορείο.

Στο σημείο ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπως επίσης ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε και ο 50χρονος που έχασε την ζωή του. Ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου.

 

Στο σημείο η Τροχαία διενεργεί έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθεί τι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία, αν είχε αναπτυχθεί υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, κάτι που θεωρείται πιθανό, ενώ εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου οχήματος το οποίο αν ενεπλάκη, διέφυγε από το σημείο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πιθανόν χτύπησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό βεβαίως εξετάζεται από την Τροχαία.

Πρόσθετα, δόθηκε εντολή να ληφθούν δείγματα αίματος και ούρων από τον οδηγό στο Νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα