Τραγωδία στην Ημαθία: ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα με τα δύο παιδιά της – Νεκρή 15χρονη

Τραγωδία στην Ημαθία: ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα με τα δύο παιδιά της – Νεκρή 15χρονη
emvolos.gr

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε 15χρονη, όταν την παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και αναζητείται από τις αρχές.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στην Παλαιοχώρα Ημαθίας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς, μία μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της.

Ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από το δυστύχημα ενώ τραυματίστηκαν η 12χρονη αδελφή της και η 37χρονη μητέρα τους.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα και αναζητείται από τις αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο η 12χρονη αδερφή του θύματος

Στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 12χρονη αδερφή του θύματος, όπου και διακομίσθηκε εκτάκτως από το νοσοκομείο Βέροιας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της.

Όπως μεταδίδει το thestival,η ανήλικη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και παιδοχειρουργούς, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα για την ασθενή. Οι ίδιοι εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα